Moja zgodba

Pozdravljeni, sem diplomantka turizma in butični nastanitveni obrat s trajnostno noto je od nekdaj na moji listi želja. Wooden fairytale oz. lesena pravljica je plod pridobivanja teoretičnega znanja in znanja iz prakse, ki ga z veseljem in ponosom predstavljam vam, cenjenim gostom. Moj cilj je, da se naši gostje počutite sprejeto, sproščeno in spoznate naravo, ki obdaja našo destinacijo ter od nas odidete pomirjeni in pripravljeni na nove izzive.

Želimo, da gostje začutite delček naše pristne, kozjanske kulinarike v obliki slastnega zajtrka, ki ga sestavljajo sestavine lokalnih kmetij in so pridelane s pridnimi rokami ter predvsem iz naravnih sestavin. Poleg kulinarike vas čaka naravna kozjanska kozmetika, kava z domačim kravjim mlekom, domač čaj z medom, domač gin, domače vino in domača zelišča. Trudimo se, da z našim delovanjem ne obremenjujemo narave, zato uporabljamo naravna čistila, ločujemo odpadke in goste ozaveščamo o pravilnem ravnanju ob obisku naravnih znamenitosti.

Ob prihodu se vam posvetimo in pripravimo integralni turistični produkt, ki povezuje vaše želje in možnosti doživetij na destinaciji z visoko dodano vrednostjo. Med oddihom pri nas lahko tako obiščete butične vinske kleti, kolesarite, uživate v domači kulinariki, obiščete grad Podsreda, muzej, ali se sprostite v miru in tišini, ki ga destinacija ponuja.

Vredno je omeniti, da spadamo v območje Kozjanskega parka, ki spada v Natura 2000 območje, biosferno območje – program MAB (Man and biosphere) Unesco in po kategoriji IUCN spada pod zavarovano krajino. Na omenjenem območju si lahko obiskovalci ogledate kar 78 naravnih enot in 428 enot kulturne dediščine

Naša zaveza je, da bomo vedno stremeli k trajnostnem razvoju in delali vse, kar je v naši moči, da delujemo z naravo in ne proti njej. Smo šele na začetku, saj si želimo, da se razvijamo, morda tudi širimo in sledimo povpraševanju.

Upam, da se kmalu vidimo.

Z lepimi pozdravi,

Nina Perc, dipl. tur. (UN)